Over ons

VB Trailerbouw B.V. is trailerproducent van de kwaliteitsmerken Vogelzang en Bulthuis, daarnaast zijn wij importeur van Carnehl opleggers en aanhangers. De merken Vogelzang en Bulthuis hebben een zeer lange geschiedenis. Meer dan 150 jaar geleden werd reeds begonnen met de fabricage van transportmiddelen. In anderhalve eeuw is veel veranderd, maar de vertrouwde kwaliteit van de Vogelzang en Bulthuis opleggers, trailers, aanhangwagens en truckopbouwen is gebleven.
 
Onze producten worden uitsluitend vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en de beste componenten. De productie vindt door een team van vakkundige trailerbouwers volledig plaats in Nederland. En we voeren uw specifieke wensen door in oplossingen op maat, met een lange levensduur en lage exploitatiekosten. U heeft dus een maximaal rendement van uw investering.

Voor reparatie, onderhoud en schadeherstel kunt u terecht in onze werkplaats in Bedum. Tevens kunt u voor deze trailer servicediensten terecht in één van de acht werkplaatsen van ons zusterbedrijf Nijwa Groep. Wij beschikken daarmee over een uitgebreid servicenetwerk in Noord-Nederland en Midden-Nederland waar u altijd op kunt vertrouwen, 24 uur per dag 365 dagen per jaar.

 

VB Trailerbouw onderdeel van de Nijhof-Wassink Groep

VB Trailerbouw B.V. maakt onderdeel uit van de Nijhof-Wassink Groep. Tot dit familiebedrijf behoren Nijhof-Wassink een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd in bulktransport over weg, spoor en water. Bedrijfsonderdeel Nijwa Groep is een full service Volvo Trucks-dealer die transporteurs één aanspreekpunt biedt voor aankoop, financiering, onderhoud en reparatie. Die service wordt met de oprichting van VB Trailerbouw BV verder verbreed naar volledige trailerservice van opbouw tot after sales. De Nijhof-Wassink Groep biedt werkgelegenheid aan bijna 1000 medewerkers en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen en Hongarije.

Onze merken

Medewerkers